roos
 
Feestmenu
 
 
 
 
F E E S T M E N U ' S
 
(Enkel te verkrijgen vanaf 15 personen)
 
 
Geachte, 
 
Een overzicht van onze feestmenu's kan U steeds bekomen op aanvraag via telefoon (09/361.00.20)
of in Le bouquet zelf of via e-mail op: pascalchristiaens@telenet.be
 
Ook bent U welkom voor uw receptie , babyborrel , bedrijfsfeest, walking diner, vergadering, ontbijt, rouwmaaltijd.
 
Feestzaal,”Le Bouquet” kan intussen bogen op een jarenlange ervaring.
 
We stellen ons graag even aan U voor.
Feestzaal “Le bouquet” bevindt zich in het centrum van Grotenberge, op een steenworp van Zottegem. 
Restaurant Le bouquet werd overgenomen door Pascal en Jolien in 2014, dit na een tien tal jaar een bistro te
hebben gerund te hebben in het Gentse. Jolien is afkomstig uit Grotenberge.
 
Rechtover de deur kan U de wagen(s) kwijt op een zéér ruime parking, zodat U nooit ver te voet hoeft te gaan.
 
Onze feestzaal biedt plaats aan ruim 80 personen. 
Naast de feestzaal is er voor de kindjes een afgesloten tuin waar steeds een trampoline, speelhuisje staat.
Eventueel kan er ook een springkasteel voorzien worden.
 
We willen graag opmerken dat ten behoeve van andersvaliden er een speciale sanitaire ruimte is voorzien
en de volledige uitbating  gelijkvloers is.
 
Als het weer het toelaat is het steeds mogelijk om een receptie te houden in onze aangrenzende tuin. 
 
Wat de culinaire kant betreft, garanderen wij U hedendaagse gerechten en dagverse eerste-kwalieitsprodukten.
De wijnen bij de menu's zijn van zeer goed niveau en worden in ruim voldoende mate geschonken.
 
Wat het menu zelf betreft kan U een keuze maken uit de keuze menulijsten of eventueel zelf een volledig nieuw 
en speciaal aan uw smaak en budget en wensen aangepast menu  samenstellen.
 
In alle prijzen zijn huur van de zaal en btw. inbegrepen.
De prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 10 personen.
Bij reservatie vragen wij een klein voorschot.
De zaal heeft U prive vanaf een gespendeerd budget vanaf 2500€
 
Hopende kortelings Uw feest te mogen verzorgen en U dankend voor het in ons gestelde vertrouwen, staan  we voor alle verdere 
inlichtingen graag ter Uwer beschikking op bovenstaand  telefoonnummer of in “ Le Bouquet” zelf
  
Met oprechte hoogachting, 
Pascal & Jolien
 
---------
 

RESTAURANT - FEESTZAAL

LE BOUQUET

 

Menu's voor groepen vanaf 15 personen.

Uit elke voorgerecht, soep of hoofdgerecht en dessert  kunt U 1 gerecht kiezen !

Iemand allergisch, vegitarisch of zwanger? Geen probleem, dan passen wij het gerecht aan.

 

Standaard Menu: € 65p.p.

* Huiswijnen Wit of rood inbegrepen (of frisdranken of waters of gewone pils *

Voor zware bieren word er een supplement aangerekend 

 

Prijzen zijn onder voorbehoud,  dit door de voortdurende prijsstijgingen van alle produkten.

 

 * Aperitief met amuze:

   - Standaard:  Cava of fruitsap (andere apero's ook steeds mogelijk)

       1 Hapje standaard inbegrepen

       Extra hapje? Geen probleem, extra supplement volgens hapje

         (Hapjes worden bepaald via het marktaanbod en seizoen)

 

* Mogelijke voorgerechten : koud of warm  (geserveerd met brood)

 

Koude :

    - Vittello Tonnato.

    - Ham met pesto of meloen.

    - Rundscarpaccio met olijfolie & parmesan.

    - Tartaar van gerookte zalm en dille.

    - Schotse gerookte zalm met snipper ui en citroen.

    - Duo van pate's ( Volgens het seizoen).

    - Terrine van ganzelever ( mits supplement)

    - 1/2 kreeft bell-vue ( mits supplement).

    - Gandaha met meloen en rode porto.

    - Steak Tartaar.

    - Gerookte eendeborst met gemarineerde kool en currysaus.

    - Salade van witte en groene asperges met dilledressing en gerookte zalm.

    - Salade geitenkaasje met spekjes en appeltjes.

   - ... Ander voorgerecht in gedachten? Vraag ernaar !

 

OF Warme :

   - Kabeljauwhaasje met prei en hollandaise.

   - Kabeljauwhaasje met spinazie en kruidenkaas.

   - Atlantische zalm met witloof en witte wijnsaus.

   - Tongscharfilet met wittewijnsaus en crumble van serranoham.

   - Kaaskroketjes (2st) met fris slaatje.

   - Garnaalkroketjes (2st.) met fris slaatje ( mits supplement)

   - 1/2 kreeft gegratineerd met kreeftensausje ( mits supplement)

   - Scampi Diabolique, curry, look of fijne groentjes.

   - Visserspotje met kreeftensaus gegratineerd

   - Duo van witte en groene asperge met gandaham en maredsous.

   - Cocquilles met gemarineerde zalm en mousselinesaus.(mits supplement)

   - Lauw pannekoekje met groene asperges, gandaham en hollandaise.

   - Heekhaasje met mosseltjes, puree en kreeftensausje

   - Mosseltjes met groene curry en ruccola.

   - Gelakt buikspek met barbecuesausje en witloof.

   - .... Ander voorgerecht in gedachten?  vraag ernaar !

 

* Mogelijke soepen :

 

   - Broccoli bloemkoolsoep.

   - Tomatensoep.

   - Ruccolasoep.

   - Aspergesoep.

   - Witloofsoep.

   - Kreeftensoep (mits supplement)

   - bospaddestoelensoep

   - paprikasoep

   - Boursinsoep

   - ....  Ook andere soepen verkrijgbaar

 

* Eventueel ook mogelijk: extra tussengerecht :  Prijs volgens gerechtje

 

* Sorbet tussen soep en hoofdgerecht :  Supplement van € 4.00p.p

 

* Mogelijke Hoofdgerechten:

 

   - Iberico varkenshaasje met mosterdsaus, warme of koude seizoensgroenten,

     gratinaardappelen of kroketjes

   - Brasvarkroon met backwellsaus, warme of koude seizoengroenten, gratin of

     kroketjes

   - Gevuld kalkoenhaasje met kruidenkaas, perzik, witloof en gratin of kroketjes

     (andere groenten ook mogelijk)

   - Rib - Eye met saus naar keuze, warme of koude groenten, en frietjes

   - Warme beenham, slaatje en kroketten.

   - Lamsfilet met zuiderse groenten, honingtijmsaus en krieltjes -  (mits

     supplement)  andere groenten ook mogelijk

   - Filet van speenvarkenruggetje met warme of koude seizoensgroeten, vleesjus

     en kroketjes of gratinaardappelen

   - Ardeens varkenssneetjes met jagersausje, koude groentjes en kroketjes

   - Stoofpotje van Varkenswangetjes met wortetjes en kroketjes.

   - Tongscharfilet à la meuniere (of kreeftensausje) met salade en frietjes

   - Kabeljauwhaasje met puree, prei en hollandaise.

   - Eendeborst met sinaasappelsausje, warme groentjes en kroketjes.

   - Kalkoenstoofpotje met perzik en witloof, kroketjes of gratin

   - Gevulde hoevekip met Boursin, en (pastinaak) puree.

   - Filet van parelhoen, waaier van perzik en gestoofd witloof, witbiersausje.

- Kangoeroesteak met jagersausje, knapperige garnituur en kroketjes

   - Scampi diabolique, curry of look met salade en kroketjes

 

Een ander hoofdgerecht in gedachten?     Vraag ernaar aub.

 

GROENTJES:  Warm of koude groenten te verkrijgen (volgens seizoensaanbod)

Sauzen:Eveneens ook andere sauzen te verkrijgen

 

Frietjes te verkrijgen voor groepen tot 15 personen.

 

* Mogelijke desserten :

 

   - Chocolademousse met mango of chocolademousse met advocaat

   - Creme brulee met sinaasappel of peer en peperkoek

   - Creme catalan met cointreau

   - Dame blanche met warme chocoladesaus.

   - Dessert bord van de chef

   - Pannekoekjes met ijs en slagroom.

   - Warme peperkoek met creme anglaise en gecarameliseerde appel

   - Bosvruchtenparfait met cuberdon, platte kaas en musli.

   - Panna cotta met banaan en chocolade.

   - Warme appeltaart met chocoladeijs en slagroom.

   - Soepje van rood fruit met vanilleijs en crumble van koekjes.

   - Tiramisu met rood fruit en advocaat.

   - Klassieke tiramisu.

   - Tarte tartin.

   - ijstaarten volgens aanbod (mits supplement)

   - Brownies met peer en warme vanillesaus

   - Rijstpap met citroen.

   - Ijslammmetje (mits supplement)

   - Huwelijks(ijs)taart  (mits supplement)

 

Andere desserten eveneens te verkrijgen.

 

* Koffie of thee met koekjes

 

- Wijnen inbegrepen tot en met het afruimen van het hoofdgerecht.

- Plat en bruiswaters aan tafel? +2€ p.p.

 

 

*** Dienst en huur zaal inbegrepen ***

*** van 12u - 18uur of van 18uur tot 00u00  (daarna bedrag/uur) ***

** Vanaf een besteding van 2500€ is de zaal prive voor uw feest **

 

Ietsje meer....

 

Zie ook naar onze wisselende Aanrader van de chef 

 

Menu aan 80 € / pp

(Inclusief huiswijnen wit of rood)

 

Glas cava brut met een trio van hapjes

*

Ganzelever met toastje van krentenbrood en gecarameliseerde appel

*

Geklaarde bouillon en snippers Gandaham

*

Haasje van kabeljauw met gestoofde prei en hollandaise sausje

of kreeft belle-vue (suppelement + 10€)

*

Sorbet van limoenen

*

Speenvarken met warme of koude groentjes volgens seizoensaanbod,  sausje van calvados en gratin van aardappelen

*

Desserts tapas 

+

Koffie of thee en versnaperingen

 

----------------------------------------------------------

 

Menu van de fijnproevers @ 110€ p.p.

(Inclusief huiswijnen wit of rood)

 

 

Glas bubbels (brut) vergezeld met een trio van hapjes 

*

Ganzelever met toast van krentenbrood en gecarameliseerde appel

*

Spiesje van scampi met tartare

Bisque van handgepelde Zeebrugse garnalen en een scheutje Armagnac

*

Halve kreeft "belle-vue"

*

Sorbet 

*

Eendeborst met sinaasappelsaus en trio van warme groentjes, gratin aardappelen

*

Dessert tapas

*

Koffie of thee met zoetigheden

Prijzen zijn onder voorbehoud dit door de voortdurende prijsstijgingen van alle produkten.

Gelieve er ook rekening mee te houden dat bepaalde produkten misschien niet voorradig gaan kunnen zijn !

 

 

 Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 48u op voorhand afg