roos
 
Feestmenu
 
 
 
 
 
Zelf samen te stellen MENU'S voor uw feest: Vind U hieronder
 
(Enkel te verkrijgen vanaf +/- 10 personen)
 
 
Geachte, Mevrouw, Meneer
 
Feestzaal,”Le Bouquet” kan intussen bogen op een jarenlange ervaring.
We durven dan ook met fierheid stellen dat we gedurende deze periode enige faam wisten te verwerven in het wereldje van  
betaalbare gastronomie . 
Daarom stellen we ons graag even aan U voor.
Feestzaal “Le bouquet” bevindt zich in het centrum van Grotenberge, op een steenworp van Zottegem. 
Rechtover de deur kan U de wagen(s) kwijt op een zéér ruime parking, zodat U nooit ver te voet hoeft te gaan.
Onze feestzaal biedt plaats aan ruim 80 personen en is voorzien van alle moderne comfort. 
Er is een kleine maar stemmige dansvloer, U kan uiteraard zelf een DJ voorzien.
We willen graag opmerken dat ten behoeve van andersvaliden er speciale sanitaire ruimten zijn ingericht
en de volledige uitbating  gelijkvloers is.
Wat de culinaire kant betreft, garanderen wij U hedendaagse gerechten en dagverse eerste-kwalieitsprodukten.
De wijnen zijn van zeer goed niveau en worden evenals de frisdranken in ruim voldoende mate geschonken.
Het keukenteam bestaat uit zeer vakbekwame en ervaren koks en U wordt  bediend door geschoold en vriendelijk zaalpersoneel.
Wat het menu zelf betreft kan U een keuze maken uit de bijgevoegde menulijsten of eventueel zelf een volledig nieuw 
en speciaal aan uw smaak en wensen aangepast menu  samenstellen.
In alle genoemde prijzen zijn zowel de wijnen als de waters (tot aan de koffie), huur van de zaal en btw. inbegrepen.
De prijzen zijn geldig voor groepen vanaf ca 20 personen.
Bij reservatie vragen wij een voorschot van 30 %.
Hopende kortelings Uw feest te mogen verzorgen en U dankend voor het in ons gestelde vertrouwen, staan  we voor alle verdere 
inlichtingen graag ter Uwer beschikking op bovenstaand  telefoonnummer of in “ Le Bouquet” zelf
  
Met oprechte hoogachting, 
Pascal & Jolien
 
 

Standaard menu's € 55 p.p

Huiswijnen inbegrepen

(Wijnen tot en met het afruimen van het hoofdgerecht)

* Aperitief met amuze:

   - Standaard:  Cava of fruitsap (andere apero's ook steeds mogelijk)

       1 Hapje standaard inbegrepen

       Extra hapje? Geen probleem, extra supplement volgens hapje

         (Hapjes worden bepaald via het marktaanbod en seizoen)

 

 

* Mogelijke voorgerechten : koud of warm  (geserveerd met brood)

 

Koude :

    - Vittello Tonnato.

    - Ham met pesto of meloen.

    - Rundscarpaccio met olijfolie & parmesan.

    - Tartaar van gerookte zalm en dille.

    - Schotse gerookte zalm met snipper ui en citroen.

    - Duo van pate's ( Volgens het seizoen).

    - Terrine van ganzelever ( mits supplement)

    - 1/2 kreeft bell-vue ( mits supplement).

    - Gandaha met meloen en rode porto.

    - Steak Tartaar.

    - Gerookte eendeborst met gemarineerde kool en currysaus.

    - Salade van witte en groene asperges met dilledressing en gerookte zalm.

    - Salade geitenkaasje met spekjes en appeltjes.

   - ... Ander voorgerecht in gedachten? Vraag ernaar !

OF Warme :

   - Kabeljauwhaasje met prei en hollandaise.

   - Kabeljauwhaasje met spinazie en kruidenkaas.

   - Atlantische zalm met witloof en witte wijnsaus.

   - Tongscharfilet met wittewijnsaus en crumble van serranoham.

   - Kaaskroketjes (2st) met fris slaatje.

   - Garnaalkroketjes (2st.) met fris slaatje ( mits supplement)

   - 1/2 kreeft gegratineerd met kreeftensausje ( mits supplement)

   - Scampi Diabolique, curry, look of fijne groentjes.

   - Visserspotje met kreeftensaus gegratineerd

   - Duo van witte en groene asperge met gandaham en maredsous.

   - Cocquilles met gemarineerde zalm en mousselinesaus.(mits supplement)

   - Lauw pannekoekje met groene asperges, gandaham en hollandaise.

   - Roodbaarsfilet met pastinaakstoemp en beurre blanc.

   - Mosseltjes met groene curry en ruccola.

   - Gelakt buikspek met barbecuesausje en witloof.

   - .... Ander voorgerecht in gedachten?  vraag ernaar !

 

* Mogelijke soepen :

   - Broccoli bloemkoolsoep.

   - Tomatensoep.

   - Ruccolasoep.

   - Aspergesoep.

   - Witloofsoep.

   - Kreeftensoep (mits supplement)

   - bospaddestoelensoep

   - paprikasoep

   - Boursinsoep

   - ....  Ook andere soepen verkrijgbaar

 

* Eventueel ook mogelijk: extra tussengerecht:     Mits supplement

 

* Sorbet tussen soep en hoofdgerecht : supplement van € 3.00p.p

 

* Mogelijke Hoofdgerechten:

 

   - Iberico varkenshaasje met mosterdsaus, warme seizoengroenten, gratin.

   - Brasvarkroon met backwellsaus, warme seizoengroenten, gratin of kroketjes

   - Gevuld kalkoenhaasje met kruidenkaas, perzik, witloof en kroketjes.

   - Kalfsfilet , warme groenten, bruine jus en gratin ( mits supplement).

   - Warme beenham, slaatje en kroketten.

   - Lamsfilet met zuiderse groenten, honingtijmsaus en krieltjes ( mits

     supplement)

   - Filet van speenvarkenruggetje met warme groenten vleesjus en kroket.

   - Stoofpotje van warkenswangetjes met wortelen en kroketjes.

   - Tongscharfilet met puree, witte wijnsaus en crumble van serranoham.

   - Kabeljauwhaasje met puree, prei en hollandaise.

   - Eendeborst met sinaasappelsausje, warme groentjes en kroketjes.

   - Kalkoenstoofpotje met perzik en witloof.

   - Gevulde hoevekip met Boursin, en pastinaakpuree.

   - Filet van parelhoen, waaier van perzik en gestoofd witloof, witbiersausje.

 

Een ander hoofdgerecht in gedachten?

Vraag ernaar aub.

 

GROENTJES:  Warm of koude groenten te verkrijgen (volgens seizoensaanbod)

 

Sauzen:Eveneens ook andere sauzen te verkrijgen

 

Frietjes te verkrijgen voor groepen tot 15personen.

* Mogelijke desserten :

 

   - Chocolademousse met mango

   - Creme brulee met sinaasappel of peer en peperkoek

   - Creme catalan met cointreau

   - Dame blanche met warme chocoladesaus.

   - Dessert bord van de chef

   - Pannekoekjes met ijs en slagroom.

   - Warme peperkoek met creme anglaise en gecarameliseerde appel

   - Bosvruchtenparfait met cuberdon, platte kaas en musli.

   - Panna cotta met banaan en chocolade.

   - Warme appeltaart met chocoladeijs en slagroom.

   - Soepje van rood fruit met vanilleijs en crumble van koekjes.

   - Tiramisu met rood fruit en advocaat.

   - Klassieke tiramisu.

   - Tarte tartin.

   - ijstaarten volgens aanbod (mits supplement)

   - Brownies met peer en warme vanillesaus

   - Rijstpap met citroen.

   - Ijslammmetje

   - Huwelijks(ijs)taart

 

Andere desserten eveneens te verkrijgen.

 

* Koffie of thee met koekjes

 

 

- Wijnen inbegrepen tot en met het afruimen van het hoofdgerecht.

- Plat en bruiswaters aan tafel? +2€ p.p.

- Discobar nodig? Wij kunnen wel paar mensen voorstellen.

*** Dienst en huur zaal inbegrepen ***

*** van 12u - 18uur of van 18uur tot 01u00  (daarna bedrag/uur) ***

 

Keuzemenu aan 65€ / PP
(Inclusief huiswijnen tot aan het dessert)
 
Aperitief naar keuze (cava, kirr, porto, pineau, martini, sherry)
 
met een trio van hapjes 
 
Soep naar keuze
+
 
Keuze uit volgende voorgerechten
 
Haasje van kabeljauw met spek en preipuree
of
Scampi brochette met tartaarsausje of diabioque saus
 
Keuze uit volgende hoofdgerechten
 
Lamssteak met zuiderse garnituur, sapje van rozemarijn, puree van kerstomaat, rucola en Parmesan
of
Filet mignon met porto-bellozwam, sausje van oude port met emulsie van sjalot, aardappelgratin en Mozarella
 
Keuze uit volgende nagerechten
 
Dessertbordje
of
Tiramisu
of
Tartare van aardbeien en ananas,verse munt en parfait van limoenen (volgens seizoen)
of
Huisbereide creme brulee
+
Koffie of thee en zoetigheden
 
Menu aan 75 € / pp
(Inclusief huiswijnen)
 
Aperitief naar keuze (cava, kirr, porto, pineau, martini, sherry)
met een trio van hapjes
*
Ganzelever met toastje van krentenbrood en gecarameliseerde appel
*
Sint -Jacobsoester en crème van balsamico
*
Geklaarde bouillon en snippers Gandaham
*
Haasje van kabeljauw met gestoofde prei en hollandaise sausje
of kreeft belle-vue (suppelement + 7€)
*
Sorbet van limoenen
*
Speenvarken met warme of koude groentjes volgens seizoensaanbod,  sausje van calvados en gratin van aardappelen
*
Desserts tapas 
+
Koffie of thee en versnaperingen