roos
 
Menu
 
* * 1 januari
* * Kerstavond + kerstdag
* * Oudejaarsavond
* 1. Maandmenu
* 2. Bouquet menu
* 3. Aanrader van de chef
* 4. Vegi menu
* 5. Menu ietsje meer
* 6. Lunch
* 7. Gourmet
* 8. Wildmenu
 
 

GOURMET

Gourmet dient 48h op voorhand gereserveerd worden

 

 

A la carte:

* Gemengde vleesgourmet (350gram) met groentjes, frietjes en sausjes: 30 euro pp

* Scampi gourmet (12stuks) met groentjes, frietjes en sausjes: 30 euro pp

 

Menu:

Glas Cava met amuze

+

Kaaskroketjes of gerookte zalm met snipperui

+

Gemengde vleesgourmet met groentjes, frietjes en sausjes

+

Dame blanche

+1/2 fles huiswijn wit of rood per persoon: 62 euro