roos
 
Menu
 
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaarsavond
* *1 Januari & 1ste Werkdag
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

WILDMENU

(Verkrijgbaar vanaf 15 oktober)

 

Enkel verkrijgbaar op reservatie

 

Glas bubbels met amuze

*

Soepje van bospaddestoelen

*

Trio van wildpaté, uienconfituur, toast en garnituur

*

Hertenrumsteak met rode wijnsaus, winterse garnituur

en pomme duchesse

*

Chocolademoeulleux met rood fruit

*

Koffie of thee met koekjes

*

 

+ 1/2 fles huiswijn  : €60 p.p

 

 

Menu enkel te combineren met maandmenu of aanrader van de chef