roos
 
Menu
 
* * 1ste Werkdag
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaar + 1 Jan. *
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Mosselmenu
* 9. Wildmenu
 
 

DAGSCHOTELS € 15

(Enkel 's middags op woe, do vri, zaterdag)

 

(Steeds keuze uit : Soep of voorgerechtje + Vis of vleesgerecht + Koffie of dessertje)

Gelieve te reserveren aub, zo bent U zeker dat wij niet uitverkocht zijn !

Geen bankcontact en/of visa - Keuken open van 12u tot 13u30

 

Dagschotel: @ € 15.00 : Van woe 5 Dec tot en met zat 8 Dec

 

Soepje of gegrilde bloedworst met appeltjes

 +

Vol-au-vent met worteltjes en kroket

OF 

Kabeljauw met prei en hollandaisesaus

Vanille ijsje met slagroom of koffie

 

----------------------------