roos
 
Menu
 
* A. Valentijn
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

DAGSCHOTELS € 15

(Enkel 's middags op woe, do vri, zaterdag)

 

(Steeds keuze uit : Soep of voorgerechtje + Vis of vleesgerecht + Koffie of dessertje)

Gelieve te reserveren aub, zo bent U zeker dat wij niet uitverkocht zijn !

Geen bankcontact en/of visa - Keuken open van 12u tot 13u30

 

Dagschotel: @ € 15.00 

vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari

 

Witloofsoep met zalmsnippers

*

tongscharfilet, botersaus en frietjes

of

Steak met salade en frietjes

+

Koffie. of ijsje