roos
 
Menu
 
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. mosselmenu
 
 
MENU VOOR DE FIJNPROEVERS 
 
 
Glas bubbels (brut)
 
vergezeld met een trio van hapjes
 
*
 
Foie gras met gelei van oude Porto en geroosterd rozijnenbrood,
 
een glas heerlijk zoete Sauternes wijn wordt U hierbij aangeboden door het huis
 
*
 
Carpaccio van Sint Jacobsvruchten 
 
en truffelolie van de eerste persing
 
*
 
Bisque van handgepelde Zeebrugse garnalen en een scheutje Armagnac
 
*
 
 
Halve kreeft „ thermidor”
 
*
 
Suikerijs van passievruchten
 
*
 
Het malste stukje kalfsvlees, sausje van dragon, 
 
garnituur van oesterzwammen en groene asperges
 
en gratin dauphinois
 
*
Luchtig geklopte Sabayon met romig vanille-ijs en Grand Marnier
 
*
Koffie
en zoetigheden
 
 
Aangepaste wijnen en waters aan tafel inbegrepen : 100 €/pp