roos
 
Menu
 
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaarsavond
* *1 Januari & 1ste Werkdag
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 
MENU VOOR DE FIJNPROEVERS
 
enkel op reservatie 
 
 
Glas bubbels (brut)
 
vergezeld met een trio van hapjes
 
*
 
Vers gebakken foie gras met jonagold en honing
 
*
Spoesje van zalm, scampi en cocquilles, couscous en vodouvansaus
 
*
 
Bisque van handgepelde Zeebrugse garnalen en een scheutje Armagnac
 
*
 
 
Halve kreeft met tartaar en gepofte amandelen
 
*
 
Suikerijs van passievruchten
 
*
 
Eendeborst met sinaasappelsaus en trio van warme groentjes,
gratin aardappelen
 
*
Tiramisu Finecake krokant, Mascarpone Amarettokoffie,
melkchocolade en macaron
 
*
Koffie
en zoetigheden
 
 
Aangepaste wijnen en waters aan tafel inbegrepen : 100 €/pp 
(tot na het afruimen van het hoofdgerecht)
****************
 
Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld
****************