roos
 
Menu
 
* A. Valentijn
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

Geachte klant,

Daar wij werken met dagverse produkten hebben wij dan ook geen grote hoeveelheden van bepaalde produkten

in stock, mogen wij daarom vragen om zoveel mogelijk uw keuzes te reserveren op voorhand aub en

voor tafels vanaf 6 personen over te schakelen naar één van onze menu's.

Dank U

 

Aanrader vanaf de chef : €62 p.p.

 * * Dit menu is enkel verkrijgbaar voor de ganse tafel - Niet combineerbaar met andere menu's* *

 

Aperitief met een wachtbordje

+

Tartare van gerookte zalm met julliene van witloof en appel

+

Soepje van de chef

+

Tongscharfilet met witte preisaus, puree, en crumble van seranoham

+

Dessertbordje

+

Koffie of thee met zoetigheden 

 

Huiswijnen inbegrepen 

(tot na het afruimen van het hoofdgerecht)

****************************************************************

Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld

**********************************************************************************************************************