roos
 
Menu
 
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaarsavond
* *1 Januari & 1ste Werkdag
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

 

 

Aanrader vanaf de chef : €62 p.p.

 * * Dit menu is enkel verkrijgbaar voor de ganse tafel - Niet combineerbaar met andere menu's* *

 

Aperitief met een wachtbordje

+

Tartare van gerookte zalm met julliene van witloof en appel

+

Soepje van de chef

+

Tongscharfilet met witte preisaus, puree, en crumble van seranoham

+

Dessertbordje

+

Koffie of thee met zoetigheden 

 

Huiswijnen inbegrepen 

(tot na het afruimen van het hoofdgerecht)

****************************************************************

Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld

**********************************************************************************************************************