roos
 
Menu
 
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaarsavond
* *1 Januari & 1ste Werkdag
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 
 
MENU VAN DE VISSER
 
** Menu niet wijzigbaar **
 
Menu combineerbaar met Belgmenu en/of cote à los menu aan één tafel
 
 
Kirr of Rode porto
met een bijbehorend hapje
(andere apero's eventueel mits opleg) 
+
GerookteSchotse zalm met snipperui en citroen
of
Scampi's met tartaar en slaatje
*
Filet van Tongschar à la meuniere
met verse frietjes en fris slaatje
*
Chocolademousse of Dame blanche
*
 
+1/2 fles huiswijn per persoon: 45€/p
****************************************************************
Dit menu blijft het ganse jaar door verkrijgbaar
 
Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld