roos
 
Menu
 
* A. Valentijn
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

Geachte klant,

Daar wij werken met dagverse produkten hebben wij dan ook geen grote hoeveelheden van bepaalde produkten

in stock, mogen wij daarom vragen om zoveel mogelijk uw keuzes te reserveren op voorhand aub en

voor tafels vanaf 6 personen over te schakelen naar één van onze menu's.

Dank U

 
 
MENU VAN DE VISSER
 
** Menu niet wijzigbaar **
 
Menu combineerbaar met Belgmenu en/of cote à los menu aan één tafel
 
 
Kirr of Rode porto
met een bijbehorend hapje
(andere apero's eventueel mits opleg) 
+
GerookteSchotse zalm met snipperui en citroen
of
Scampi's met tartaar en slaatje
*
Filet van Tongschar à la meuniere
met verse frietjes en fris slaatje
*
Chocolademousse of Dame blanche
*
 
+1/2 fles huiswijn per persoon: 45€/p
****************************************************************
Dit menu blijft het ganse jaar door verkrijgbaar
 
Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld