roos
 
Menu
 
* * 1ste Werkdag
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaar + 1 Jan. *
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Mosselmenu
* 9. Wildmenu
 
 

 

Eerste werkdagmenu (2 Januari 2019)

(geen à la carte mogelijk)

 

Cava met een hapje

*

Kabeljauw gewikkeld in een jasje van pancetta met citroenmayonaise en groene asperges

*

Gelakt haasje van het varken, vleesjus, winterse groentengarnituur

en gratin dauphinois

*

Profiteroldessert met chocoladesaus en vanille ijs

*

Koffie of thee met zoetigheden

 

Huiswijnen (1/2 fles/persoon) inbegrepen:

€48/persoon

(Enkel Cash betalen aub)

Aantal gereserveerde plaatsen = aantal te betalen menu's tijdens de feestdagen