roos
 
Menu
 
* * Kerstavond + kerstdag *
* * Oudejaarsavond
* *1 Januari & 1ste Werkdag
* 1. Belgmenu
* 2. Vismenu
* 3. Maandmenu
* 4. Cote a los menu
* 5. Aanrader van de chef
* 6. Menu van de fijnproevers
* 7. Lunchen
* 8. Wildmenu
 
 

Menu Oudejaarsavond

 

€ 85 p.p wijnen inbegrepen

(tot na het afruimen van het hoofdgerecht)

 

U reservatie is pas geldig na het ontvangen van een voorschot van € 40 p.p

 

 

Glas bubbels met trio van hapjes

*

Tartaar van gerookte zalm en heilbot

met witloof en dille dressing

*

Cremé van wortel met olijfolie

*

Groene asperges in een jasje van gandaham

en pannenkoek, hollandaisesausje

*

Sorbet

*

Filet van jong varkensruggetje, saus van port, 

gekarameliseerd witloofstronkje, boontjes met spek,

oventomaat & gratin dauphinois

*

Tiramisu fine cake krokant, mascarpone-amaretto

koffie, melkchocolade, koffie macaron

*

Koffie of thee met zoetigheden

*

Glas bubbels op het nieuwe jaar

 

DJ na het eten

 

 

Op 31 December wordt U stipt verwacht om 19u00

Aantal gereserveerde plaatsen = aantal te betalen plaatsen

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kindermenu 

 

€ 45 p.p incl drankjes 

 

Kinderbubbels met chips

*

Tomatensoep

*

Kaaskroketje

*

Tapas fishsticks

*

Balletjes in tomatensaus met appelmoes en frietjes.

*

Ijs mannetje