roos
 
Menu
 
* 1. Maandmenu
* 2. Bouquet menu
* 3. Cote a los menu
* 4. Aanrader van de chef
* 5. Vegi menu
* 6. Lunch
* 7. Ietsje meer...
 
 
Ietsje meer:....
Menu @ €75p.p.  +  Menu van de fijnproevers
 
 
Menu @ 75 € / pp 
 
Enkel op reservatie
 
(Inclusief huiswijnen wit of rood)
 

Glas cava brut

met een trio van hapjes

*

Ganzelever met toastje van krentenbrood en gecarameliseerde appel

*

Sint -Jacobsoester en crème van balsamico

*

Geklaarde bouillon en snippers Gandaham

*

Haasje van kabeljauw met gestoofde prei en hollandaise sausje

of kreeft belle-vue (suppelement + 7€)

*

Sorbet 

*

Speenvarken met warme of koude groentjes volgens seizoensaanbod,  sausje van calvados en gratin van aardappelen

*

Desserts tapas 

+

Koffie of thee en versnaperingen

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
MENU VOOR DE FIJNPROEVERS
 
Enkel op reservatie
 
 
Glas bubbels (brut)
 
vergezeld met een trio van hapjes
 
*
 
Vers gebakken foie gras met jonagold en honing
 
*
Spiesje van zalm, scampi en cocquilles, couscous en vodouvansaus
 
*
 
Bisque van handgepelde Zeebrugse garnalen en een scheutje Armagnac
 
*
 
Halve kreeft met tartaar en gepofte amandelen
 
*
 
Sorbet
 
*
 
Eendeborst met sinaasappelsaus en trio van warme groentjes,
gratin aardappelen
 
*
 
Dessert tapas
 
*
Koffie of thee met zoetigheden
 
 
Aangepaste wijnen en waters aan tafel inbegrepen : 100 €/pp 
(tot na het afruimen van het hoofdgerecht)
****************
 
Aantal gereserveerde menu's = aantal te betalen menu's indien niet 24u op voorhand afgebeld
****************